Garduri de beton

Suntem recunoscuti pe plan local datorita calitatii produselor noastre. Clientii nostrii sunt multumiti si recomanda cu incredere gardurile din beton produse de noi.

Contact
 

Cine suntem

Bogdan Garduri De Beton – Timisoara

Cu o experienta de peste 19 ani in fabricarea gardurilor din beton putem afirma cu cea mai mare incredere ca suntem specialisti in domeniul nostru de activitate.

De la an la an ne dezvoltam tot mai mult si avem comenzi tot mai numeroase deoarece gardurile din beton produse de noi sunt de cea mai buna calitate. Punem accentul pe seriozitate, punctualitate si calitate.

Am invatat sa nu facem rabat de la calitate de aceea in procesul de fabricare sunt respectate toate etapele, iar garantia produselor este asigurata de utilizarea materiei prime de cea mai buna calitate, agregate spalate, aditivi si ciment calitativ.

Firma noastra va ofera o gama larga de garduri de beton de diferite modele, diferite marimi in functie de ingradirile de care aveti nevoie sau locul unde doriti sa le amplasati.

Ne gasiti in localitatea Jebel, judetul Timis pentru a va oferi o gama larga de garduri de beton de cea mai inalta calitate.

model-gard-de-beton-timisoara
gard-beton-jebel

Avantajele unui gard de beton

Gardurile noastre din beton sunt ușor si rapid de montat, foarte durabile și personalizabile pentru proiectul dvs.
Design-uri atractive0%
Rezistenta la intemperii0%
Montaj rapid0%